Zoekopdracht

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? En heeft u tussen ons overzicht van occasions (of op welke andere plek dan ook) nog niet gevonden wat u zoekt? Wij zoeken de voor u geschikte auto! 

Er komt vaak heel wat kijken bij het zoeken naar een nieuwe auto. U struint het internet af, bezoekt diverse autobedrijven, maar toch heeft u het gevoel dat u steeds net niet vindt wat u nodig heeft. Door een zoekopdracht te plaatsen bij Legmeer Automotive zet u een belangrijke stap in de richting van het vinden van het juiste voertuig.

Er zijn veel zaken waarop u moet letten bij het kopen van een auto. Met onze jarenlange expertise helpen wij u bij de selectie van de beste aankoop. Wij kennen de weg en hebben een groot netwerk als het gaat om occasions. We voeren een inspectie uit op eventuele schade, de status van de auto, tellerstand etc., zodat u ervan verzekerd bent dat u een goede auto koopt.

Zelfs als deze droomauto uit het buitenland geïmporteerd moet worden, staan we u graag bij met vakkennis die is voortgekomen uit jarenlange ervaring.

Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft, helpen wij u zoeken naar uw nieuwe auto. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of bezoek Legmeer Automotive in Amstelveen.